Lees hier enkele reviews van opdrachtgevers die jou zijn voorgegaan!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Marjo

Ik ging mijn begane grond verbouwen en kwam bij Katy terecht voor een interieuradvies. Na een uitgebreid intake gesprek waarin ik  mijn wensen aan kon geven heeft ze voor mij een interieurplan gemaakt. Ik was enorm verrast hoe goed zijn mijn wensen na één gesprek vertaald had in een ontwerp. Eigenlijk was ik gelijk overal enthousiast over.


Mijn vraag was om out the box te denken en dat heeft ze zeker gedaan. We hebben daarna nog een paar gesprekken gehad om de punten op de i te zetten en een lichtplan te maken. Ze was altijd bereid om dingen aan te passen of op zoek te gaan naar een net beter passend behang of kleurtje bv. Ze dringt niks op maar geeft goede onderbouwde adviezen.


Tot slot heb ik een prachtig boek ontvangen met alle 3D-ontwerpen, bovenaanzichten, lichtplan, shoplijstjes, bouwtekeningen van op maat gemaakte kasten etc.
Het was heel mooi verpakt in een mooie doos met alle stalen erin van de kleuren, stofjes, gordijnen, wandtegels ed.
Zelfs 2 verfroerstokjes in de kleuren die ik ga gebruiken.


Het overtrof werkelijk al mijn verwachtingen.


Ik kan Katy zeker bij iedereen aanraden. Van mij krijgt ze een dikke 10!

Meike & Dennis

Katy heeft ons erg goed geholpen en naar onze wensen geluisterd. Vooral de muren zijn helemaal ons ding en ze heeft ons daarmee verrast! Het contact verloopt helemaal soepel en ze komt gewoon bij je langs voor een gesprek.


Zeker een aanrader om Katy in te schakelen om je te helpen bij je interieur plannen!


Protechnicon B.V.
Kate heeft ons geweldig goed geholpen met het interieur ontwerp van ons nieuwe kantoor. Goede / snelle en duidelijke communicatie met mooie 3D-ontwerpen heeft geleid tot een mooi, modern en fris kantoor!
Ans & Joep
Hele fijne samenwerking en prachtig resultaat. Katy luistert goed naar de wensen van de klant en zorgt met haar eigen ervaring en kennis voor een prachtig


geheel. Zeer tevreden, echt een aanrader!