Over Katy van Diessen

 

Mijn naam is Katy van Diessen. 

In 2022 heb ik de bold move gemaakt om mijn passie te volgen: interieurontwerper worden. De sprong gewaagd in het diepe, vastberaden om jou te voorzien van een comfortabele leefomgeving die je, vaak drukke, levensstijl omarmt.


Ik richt me op gezinnen die houden van luxe en verfijning, maar die simpelweg niet de tijd hebben om dit zelf tot in de puntjes uit te zoeken.

Ik begrijp hoe hectisch het leven kan zijn en hoe belangrijk het is om een plek te hebben waar je je echt thuis voelt.

Mijn missie? Het creëren van een stijlvol en elegant interieur met een stipje kleur, waar jij jaren mee vooruit kunt!


Mijn aanpak draait helemaal om jou en jouw wensen. Met een persoonlijke benadering, duidelijke communicatie en een flinke dosis enthousiasme, zorg ik ervoor dat jouw ideeën en dromen werkelijkheid worden. Jouw visie staat altijd centraal, en samen creëren we een ontwerp dat je zeker zal verrassen.


Kwaliteit is voor mij niet zomaar een woord; het is een belofte. Of het nu gaat om mijn eigen werk, de producten die ik verwerk, of de leveranciers met wie ik samenwerk, ik streef altijd naar het allerhoogste niveau.


Het resultaat? Een interieur dat niet alleen mooi en sfeervol is, maar ook warmte en persoonlijkheid uitstraalt. Mijn doel is om jou 100% tevreden en meer dan blij te maken met het eindresultaat.


Dus, ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jouw woning of bedrijf kan betekenen? Ik kan niet wachten om je te ontmoeten en te horen over jouw wensen en ideeën. Voel je vrij om me te bellen of te mailen; ik sta klaar om samen met jou iets fantastisch te creëren. Tot snel!


Wie is Katy nog meer?

  • Naast ondernemer ook moeder van 3 fantastische kids
  • Een fervente koffieliefhebber, altijd op zoek naar de perfecte mok voor mijn favoriete drankje
  • Dierenliefhebber
  • Geniet intens van de warmte van een voorjaarszonnetje
  • Groot Formule 1 fan, ik sla geen wedstrijd over!

Mijn interieurstijl? Elegant, luxe en neutraal met een stipje kleur, maar altijd met een verrassend element dat de ruimte tot leven brengt. Denk aan een mooi meubel als eyecatcher, of bijvoorbeeld een gaaf behang. 


Diensten Katy van Diessen
Interieurstylist styling interieur adviseur Brabant Veldhoven Eindhoven